Ontspan tijdens een professionele
pedicure en manicure bij Feng Xie 

Verzorgde voeten en mooi gelakte nagels, wie wil dat nou niet? Laat u daar bij schoonheidsspecialist Feng Xie nou ook voor aan het juiste adres zijn. Wilt u weten wat we tijdens een pedicure en manicure allemaal voor u doen? Hieronder lichten we beide graag even voor u toe. Alle behandelingen worden gedaan op afspraak, bel of app ons voor jouw behandeling.

Pedicure

Tijdens een pedicure verzorgen we uw voeten. Wat we allemaal voor u doen? Dat kan eigenlijk van alles zijn. Van het knippen en vijlen van uw nagels tot het verwijderen van likdoorns en eelt. Het is maar net waar uw voeten behoefte aan hebben. Natuurlijk kunnen we uw teennagels tijdens een pedicure ook van nagellak voorzien. Dat is vooral ideaal tijdens de zomermaanden, dan kunnen uw voeten de show stelen in uw sandalen of slippers.

Pedicure

 • €19,90

  30 minuten

 • €35,00

  60 minuten

Manicure

Bij een manicure verzorgen we uw handen, maar ligt de nadruk vooral op uw nagels. Hiervoor werken we met een natuurlijke poedertechniek waardoor de nagellak lang blijft zitten. Dit is een van de nieuwste technieken wat manicures betreft. De nagels blijven sterk en gezond en gaan niet splitten. Op dit moment hanteren we hiervoor een introductieprijs van 20 euro.

Manicure

 • €19,90

  30 minuten

 • €35,00

  60 minuten