Geniet van de vele schoonheidsbehandelingen van Feng Xie

Bij schoonheidsspecialist Feng Xie kunt u van een breed scala aan schoonheidsbehandelingen genieten. Van Chinese massages tot acnebehandelingen. We hebben voor ieder wat wils. Hieronder lichten we de verschillende behandelingen waar u bij ons voor terecht kunt even kort toe. Alle behandelingen worden gedaan op afspraak, bel of app ons voor jouw behandeling.

vrouw kijkt in de spiegel

Anti-aging behandelingen

Bent u niet meer tevreden met uw ouder wordende huid? Past de leeftijd van uw huid niet meer bij hoe oud u zich voelt? Dan kunnen onze anti-aging behandelingen uitkomst bieden. Onze behandelingen bestaan uit het verwijderen van oneffenheden van de huid, ouderdomsplekjes, wratjes en couperose om zo uw huid te verbeteren. Voor onze producten maken we gebruik van de producten van Dr. Baumann.

vrouw water in gezicht

Acne-behandelingen

Heeft u last van acne en is er niets wat lijkt te helpen? Dan hoeft u niet langer te wanhopen. Bij Feng Xie hebben we acne-behandelingen die wel resultaat geven. Oneffenheden worden verwijderd en de huid gaat er weer beter uitzien. Voor onze acne-behandelingen maken we gebruik van de producten van Dr. Baumann.

vrouw krijgt massage

Chinese massages

Heeft u last van rugpijn, spierpijn, schouderpijn en nekpijn? Dan kan dat heel vervelend zijn en uw hele leven beïnvloeden. Bewegen gaat lastig en doet behoorlijk pijn. Met behulp van Chinese massages, speciale medische massages, kunnen we uw klachten verlichten. Zo zorgen we ervoor dat u weer zonder pijn de dag doorkomt.

Anti Aging Behandeling

 • Anti Aging Behandeling

  €39,90

  50 minuten

Cosmetische behandeling Dr. Baumann

 • Basisbehandeling

  €29,90

  30 minuten

Acne behandeling

 • Acne behandeling

  €39,90

Gezichtsbehandelingen

 • Complete gezichtsbehandeling

  €50,00

  60 minuten

 • Complete gezichtsbehandeling

  €65,00

  90 minuten, met nek & schoudermassage

 • Super Deluxe gezichtsbehandeling

  €75,00

  2 uur, inclusief handen & voeten

Chinese Massage

 • Schouder & Nek massage

  €19,90

  30 minuten

 • Schouder & Nek massage

  €35,00

  60 minuten

 • Voetenmassage

  €19,90

  30 minuten

 • Voetenmassage

  €35,00

  60 minuten

blote benen op strand

Definitief ontharen

Wie is het dagelijks ontharen eigenlijk niet zat? Waarom kiest u dan niet voor definitief ontharen door te laseren. Op een veilige manier kunt u zo definitief van uw haargroei afkomen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per persoon en is iets waar we graag met u over in gesprek gaan. Nooit meer scheren of epileren, of voorgoed van uw overmatige haargroei af? Dan is de laserbehandeling van Feng Xie echt iets voor u.

lachende vrouw met witte tanden

Tanden bleken

Koffie, thee, roken; het heeft allemaal invloed op de kleur van onze tanden. En uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal mooie witte tanden hebben. Bij deze schoonheidsspecialist kunt u uw tanden laten bleken, waarna u zich nooit voor uw glimlach hoeft te schamen.

kristal op tand

Tandkristal

Wie is er niet gek op sieraden? Wat dacht u van
sieraden op uw tanden? Met tandkristal van Feng Xie is het mogelijk. Met speciale lijm plakken we een mooi kristal naar keuze op uw tand. Een mooi en bijzonder juweel waar u heel lang plezier van kunt hebben, maar wat u ook gemakkelijk weer kunt laten verwijderen als u erop bent uitgekeken.

Ontharen met Wax

 • Bovenlip

  €7,50

 • Bovenlip & kin

  €12,50

 • Permanente ontharing

  €35,00

  vanaf

Tanden bleken

 • Tanden bleken

  €70,00

Tattoo laseren

Ten slotte kunt u bij schoonheidsbehandeling Feng Xie natuurlijk terecht voor het laten weghalen van uw tatoeage. Dat doen we met behulp van een laser. Hoeveel behandelingen nodig zijn om de tattoo in zijn geheel te verwijderen verschilt per persoon en hangt onder meer af van hoe dik de tatoeage is gezet. Er kan soms dus wat tijd overheen gaan, maar we zorgen er altijd voor dat uw tatoeage naar wens wordt verwijderd.